Mezoterapija-mezoglou-mezolift

Medicinska metoda iz domena estetske medicine koja podrazumeva tretiranje kože lica i tela aplikoavanjem/ubrizgavanjem sterilnih vitaminskih koktela, hijalurona i amino kiselina u srednji sloj kože (mezoderm), u svrhu podmlađivanja, redukcije celulita i masnih naslaga kao i poboljšanja kvaliteta kože i zdravog izgleda u celini, što za posledicu ima postizanje estetskog efekta.

Detaljnije.

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija je injekciona metoda koja predstavlja idealnu ravnotežu između klasičnog mezoterapijskog tretmana i onog hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije, ovi kokteli sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja.

Detaljnije.

Mezoterapija

Mezoterapija podočnjaka predstavlja najsavremenije, veoma uspešno rešenje. Zahvaljujući specijalno pripremljenim koktelima, namenjenim isključivo za regiju ispod oka, mezoterapija pospešuje cirkulaciju, jača krvne sudove i ubrzava limfnu drenažu, čime se tečnost nakupljena ispod oka adekvatno drenira a kesice ispod oka resorbuju.

Detaljnije.