O ordinaciji

Ordinacija „Čanković moj lekar“ osnovana je nakon višedecenijskog iskustva i rada dr Koste Čankovića u oblasti opšte i preventivne medicine, medicine rada, sportske medicine, alternativne medicine (akupunkture) kao i sudsko-medicinskog veštačenja povreda na radu.

U saradnji sa članovima porodice, takođe lekarima, osniva ordinaciju opšte, preventivne medicine i kućnog lečenja kako bi u svom okruženju obezbedio pristupačnu, dostupnu, odgovarajuću i pravovremenu zdravstvenu uslugu.

Ordinacija „Čanković moj lekar“ zdravstvene usluge pruža i na terenu odnosno u kućnim uslovima. Pored zdravstvenih usluga u ordinaciji i na terenu, lekarska ordinacija „Čanković moj lekar“ obezbeđuje putem web stranice www.ordinacijaonline.rs i online konsultacije i preglede za one tegobe gde nije potreban fizikalni pregled.
Ordinacija „Čanković moj lekar“ u skladu sa potrebama pacijenata i na njihov zahtev obezbeđuje i usluge kolega specijalista iz drugih oblasti medicine. Ordinacija „Čanković moj lekar“ je ordinacija za sve generacije u kojoj radi stručan i iskusan tim lekara i medicinskih sestara.
Lekara
13
Lekara
Godina iskustva
40
Godina iskustva
Zadovoljnih pacijenata
1000+
Zadovoljnih pacijenata