Erektilna disfunkcija

2,000.00рсд

Opis

Erektilna disfunkcija, koja se ranije zvala impotencija, znači da muškarci ne dobijaju – ili ne mogu održavati – erekciju tokom seksualnih aktivnosti. Većina muškaraca, bez obzira na starost, u određenom trenutku ima problema sa potencijom. Ako smatrate da se to događa prečesto ili ako imate pitanja, možete konsultovati našeg stručnjaka iz ove oblasti. Mi vam možemo pomoći u rešavanju problema sa erekcijom online konsultacijom.

Ako s vremena na vreme imate problema sa erekcijom, to je sasvim normalno. Većina muškaraca u nekom trenutku ima probleme sa potencijom. Ako ponekad osećate nelagodu, to je verovatno zato što ste nervozni, pod stresom ili zato što ste popili previše alkohola.

Međutim, ako imate poteškoća sa postizanjem – ili održavanjem – erekcije najmanje 25% vremena, možda ćete imati erektilnu disfunkciju. Stariji muškarci su pogođeniji od mlađih zbog bolesti koje utiču na potenciju. Najčešći uzroci problema sa potencijom su psihološki. Ali postoje i fizički faktori, a ponekad erektilna disfunkcija može biti posledica kombinacije ova dva faktora.

Najčešći psihološki uzroci erektilne disfunkcije: nezaposlenost, negativna seksualna iskustva, problemi u vezi, mentalna bolest, stres, tuga.

Njačešći fizički uzroci erektilne disfunkcije: alkohol, neželjeni efekti lekova, šećerna bolest, psihoaktivne supstance,  kardiovaskularne bolesti, oštećenje nerva na primer nakon nezgoda.

Šta možete učiniti sami za bolju erekciju i seksualni život?

Izbegavajte pijenje previše alkohola i upotrebu nikotina jer oni negativno utiču na potenciju. Budite fizički aktivni. Fizička aktivnost poboljšava cirkulaciju krvi i može pružiti bolju erekciju.

Lečenje

Terapija razgovorom je efikasna metoda lečenja kada su problemi potecije posledica psiholoških uzroka. Terapiju razgovora vam obezbeđujemo i online, preko našeg sajta.

Ukoliko vas interesuju savremene medicinske metode lečenja erektilne disfunkcije, putem našeg sajta možete dogovoriti i sprovesti i online kosultaciju sa vrhunskim stručnjakom iz ove oblasti.