Prevremena (preuranjena) ejakulacija

2,000.00рсд

Opis

Prevremena ejakulacija je čest problem kod muškaraca i može pogoditi muškarce svih starosnih grupa. Budući da su seksualni odnosi različito dugi, teško je reći šta je preuranjena ejakulacija. Neki ljudi uvek rano ejakuliraju, a da oni ili njihov partner to ne doživljavaju kao problem. Ako ejakulaciju u više navrata dobijete ranije nego što vi i vaš partner želite, pomoć možete potražiti kod naših stručnjaka i online putem, preko našeg sajta.

Nije moguće tačno reći šta je preuranjena ejakulacija. Dužina seksualnog odnosa je različita i varira od osobe do osobe. Neki od znakova prevremene ejakulacije mogu biti: ejakulirate pre nego što ste započeli odnos, ejakulirate nakon nekoliko minuta odnosa, osećate da imate malu ili nikakvu kontrolu nad svojom ejakulacijom.

Postoje dve vrste prevremene ejakulacije: urođena (primarna) ejakulacija – što znači da ste uvek imali prevremenu ejakulaciju i stečena (sekundarna) ejakulacija – što znači da niste uvek imali prevremenu ejakulaciju, već da  vam se iz nekog razloga vremenom pojavila.

Postoji nekoliko razloga za prevremenu ejakulaciju: psihološki uzroci – oni koji pripadaju emocionalnom životu, i oni su najčešći. Međutim, razlozi za prevremenu ejakulaciju mogu biti i medicinskog porekla (upala prostate, upala uretre, uzimanje određenih lekova, oštećenje nervnog sistema usled povreda, operacija i sl.).